Mijn favorieten

Waarin is Van der Beek Makelaars onderscheidend?Interesse in en aandacht voor u en uw woning
Bij van der Beek Makelaars staat u als klant centraal en wij vinden uw wensen en behoeften van groot belang.
Wat is uw verhaal achter de voorgenomen verkoop? Waarom wilt u uw woning verkopen? Wat is uw emotionele waarde van uw woning en wat vindt u fijn aan uw woning?
Van der Beek Makelaars vertaalt uw emotionele waarde en de usp's van uw woning in de promotie van uw woning. De makelaar denkt actief mee over de presentatie/styling van uw te verkopen woning en welke mogelijkheden het huis (nog meer) biedt.

Duidelijk en transparant
De makelaar presenteert het te doorlopen verkooptraject inzichtelijk: hoe ziet het totaaltraject eruit, welke diensten kan Van der Beek Makelaars u bieden en welke kosten zijn er op welk moment. Een duidelijk en transparant stappenplan, waarin verrassingen worden vermeden en u als klant de keuzevrijheid heeft welke diensten u wilt afnemen. Hierbij worden ook de kosten weergegeven die Van der Beek Makelaars doorberekent voor het verkooptraject.
Naast onze transparante werkwijze heeft u permanent via ons klantenintranet inzage in uw dossier op ons kantoor.
 
Betrokken en communicatief
Van der Beek Makelaars geeft u als klant het gevoel echt voor u te gaan, dat u uniek bent. Uw belang is ons belang. Dezelfde makelaar van ons kantoor begeleidt u het gehele traject.
Van der Beek Makelaars houdt u goed op de hoogte bij elke stap in het traject door bijvoorbeeld direct na elke bezichtiging u meteen te informeren over de eerste reactie van de potentiële koper. Uiteraard evalueert hij regelmatig met u het verkoopproces.
 
Actief en proactief
Voortdurend bekijken wij of er nieuwe en relevante mogelijkheden zijn om uw woning te verkopen en u als klant nog beter bij te staan, zoals innovatieve marketingstrategieën en financiële oplossingen die specifiek voor u als klant geschikt zijn.
Te denken valt aan social media (zoals Facebook), 3D-presentaties van de woning, openhuis-dagen of combinatiekortingen op aan- en verkoopdiensten. Van der Beek Makelaars probeert verbindingen te leggen, zoals ruilingen, en bespreek deze met u.
 
Professionele houding
Van der Beek Makelaars hecht veel waarde aan een professionele uitstraling door  het nakomen van gemaakte afspraken, op tijd te zijn, realistisch te zijn en een zakelijke en vriendelijke houding te hebben. 
 
Deskundig
Van onze medewerkers mag u verwachten dat ze optimaal commercieel, bouwkundig en juridisch zijn opgeleid, goed op de hoogte zijn van  uw woonomgeving,  de huidige marktsituatie kennen en wat er bij een woontransactie komt kijken.
Ook mag u van de makelaar van Van der Beek Makelaars verwachten dat deze kennis heeft van financiën en fiscale aspecten.
 
Ervaring
Van der Beek Makelaars is al meer dan 45 jaar thuis in stad en land: deskundig in stedelijk vastgoed, maar ook door en door bekend met het buitengebied. De regio’s Zutphen en Gorssel kent zij op haar duimpje en weet waarop gelet moet worden.
 
Van der Beek Makelaars wil uw betrouwbare sparringpartner en klankbord zijn, die duidelijk aangeeft welke stappen en kosten in het verkoopproces u kunt verwachten en u adviseert hoe ermee om te gaan.                   
 
 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring