Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Begeleiden naar een succesvolle verkoop

Een ingrijpende gebeurtenis, dat is het vaak de verkoop van uw woning. Vooraf is immers niet bekend hoe lang het verkooptraject gaat duren, wat de opbrengst van de woning zal zijn en of de koper naar volle tevredenheid in het pand zal wonen. U zoekt u daarom zekerheid, een korte verkoopperiode en  ... de hoogste marktprijs. Met Van der Beek Makelaars verzekert u zich van een optimaal verkoopresultaat en een vertrouwde begeleiding gedurende het hele traject. Een garantie voor de duur van het verkoopproces en de opbrengst kunnen wij u niet geven. Wel staan wij u met raad en daad terzijde, adviseren u een realistische vraagprijs en communiceren in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer.


 

Van der Beek Makelaars biedt een uitgebreid dienstenpakket

Verkoop Markt Analyse
Onze makelaar komt uw woning zorgvuldig bekijken om een goede analyse te kunnen maken van de verkoopbaarheid van uw woning. Dit doet hij door vergelijkbare woningen die recentelijk zijn verkocht te analyseren om zo tot een juiste marktwaarde van uw woning te koen. U hebt daarmee een marktconforme benadering van de verkoopwaarde van uw woning. Dit is mede van belang bij de bepaling van de optimale vraagprijs èn de uiteindelijke verkoopprijs. Uiteraard wordt dit uitgebreid met u besproken.

Verkoopadvies
Om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren worden door de makelaar van Van der Beek Makelaars verkoop bevorderende adviezen met u besproken en kan, indien gewenst, een afspraak met een stylingadviseuse worden gemaakt.

Verkoopstrategie
Door het grote aanbod van koophuizen en veranderende informatiemogelijkheden is het adequaat promoten van uw woning een must, waarbij expertise is gewenst. Wat is de te verwachten doelgroep van uw woning? Waarom moet men voor uw woning kiezen? Wat maakt uw woning zo bijzonder?
Van der Beek Makelaars biedt u een effectief marketingplan, waarbij uw woning op een realistische en onderscheidende wijze op de markt wordt aangeboden en actief onder de aandacht blijft. In overleg met u wordt een selectie gemaakt uit de volgende marketinginstrumenten die kunnen worden ingezet bij de verkoop van uw woning.
  • Een uitgebreide fotosessie en een goede beschrijving van uw woning.
  • Een perfecte presentatie van uw woning op de internetsite funda.nl en vanderbeekmakelaars.nl
  • Zoekers uit ons eigen bestand worden actief benaderd
  • De aanmelding van uw woning bij de NVM  betekent, dat alle NVM kantoren in de regio mogelijke gegadigden voor uw woning zullen informeren.
  • Met een tuinbord en een mailing worden omwonenden geïnformeerd, zodat zij familie, relaties en bekenden kunnen informeren en interesseren.
  • Het “visitekaartje” van uw woning is een fraaie en complete brochure met overzichtelijke indelingstekeningen, die ook kan worden gedownload van het internet
  • Op zowel Twitter als Facebook wordt uw woning aan “volgers” gepresenteerd.
  • Een advertentieplan voor geselecteerde dagbladen en eventuele andere gedrukte media wordt met u besproken en door ons uitgewerkt
  • De laagdrempeligheid van de twee keer per jaar georganiseerde NVM Open Huizen Dag is kenmerkend. Juist dat aspect maakt deze dag vaak zo geslaagd!

 
Het verkoopplan voor uw woning en de bijbehorende kosten worden vooraf helder en transparant met u gecommuniceerd.


Bezichtigingen
Bezichtigingen zorgen voor stress, onzekerheid en onrust. Van der Beek Makelaars ontzorgt u door de bezichtigingen te regelen, kijkers te ontvangen en hen te voorzien van een (objectieve) toelichting. Na afloop zal de makelaar u een terugkoppeling geven over de bezichtiging en de eventuele aankoopintenties van de kijkers om daarmee uw gevoelens van onzekerheid en stress te voorkomen.

Onderhandelingen
De fase van onderhandelingen is spannend en onzeker. Wordt uw woning wel of niet verkocht. Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. De onderhandelingen kunt u met een gerust hart overlaten aan uw makelaar van Van der Beek Makelaars. Onze adequate onderhandelingstechniek en het intensieve contact met u, dragen bij aan uw rust in deze vaak spannende fase in de verkoop van uw woning.

Koopovereenkomst 
Een probleemloze overdracht van uw woning begint met een goede koopcontract. Het is een juridisch document, waarvoor speciale kennis is vereist. Nadat de verkoop een feit is, zorgen wij voor de opmaak en ondertekening van het contract met daarin alle gemaakte afspraken tussen de koper en u als verkoper.

Verhuisservice
Nadat het koopcontract is ondertekend en de koper zijn financiering heeft geregeld kunt u uw verhuizing gaan plannen en beginnen met het inpakken van de de verhuisdozen. Bij uw verhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze grote aanhangwagen met huif.

Notaris    
De notaris verzorgt de eigendomsoverdracht van uw woning. Hij maakt een akte van levering, die exact moet aansluiten op de inhoud van het koopcontract. Om die reden doet de makelaar van Van der Beek Makelaars een check op de conceptakte van de notaris.
 
Courtage
Bij de verkoop van uw woning is de courtage een percentage van de koopsom van uw woning. Dit percentage is afhankelijk van de waarde van uw woning en de omvang van onze dienstverlening. Vooraf informeren wij u duidelijk en transparant over de kosten die de verkoop van uw woning meebrengt.
 
Verkoopopdracht
In de opdracht voor de verkoop van uw woning worden de met u gemaakte afspraken  helder, transparant en overzichtelijk weergegeven.
U krijgt via een inlogcode in ons intranet de mogelijkheid uw kantoordossier altijd te kunnen raadplegen.

Bouwtechnokeuring
Een koper heeft een onderzoeksplicht over de kwaliteit van uw woning, maar u als verkoper bent verplicht de koper inzicht te geven in mogelijke gebreken van uw woning. Een bouwtechnisch rapport vermeldt echter niet alleen de te benoemen eventuele gebreken, maar ook de kwalitatief goede bouwkundige en mechanische onderdelen van uw woning. Daarmee kan een dergelijk rapport een toegevoegde waarde zijn voor de verkoop van uw woning en kan door ons kantoor voor u worden verzorgd.
 

Tips om je huis optimaal te presenteren
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring