Mijn favorieten

Van der Beek Makelaars: van mens tot mens

Sinds 1973 proactief, helder, eerlijk en met hart en ziel betrokken bij uw wensen
 


Waarin is Van der Beek Makelaars onderscheidend?

 
Interesse in en aandacht voor U èn uw woning
Bij Van der Beek Makelaars staat u als de klant centraal. Tijdens het intakegesprek vinden wij uw wensen en behoeften van groot belang. Wat is uw verhaal achter de voorgenomen aan- en verkoop? Waarom wilt u uw woning verkopen? Wat is uw emotionele waarde van uw woning en wat vindt u plezierig aan uw woning? Van der Beek Makelaars vertaalt uw emotionele waarde en de usp’s van uw woning in de promotie van de woning. Wat maakt uw woning bijzonder? De makelaar van Van der Beek Makelaars denkt actief mee over de presentatie/styling van uw te verkopen woning en welke mogelijkheden het huis (nog meer) biedt.

Duidelijke informatie
De makelaar presenteert het te doorlopen verkooptraject inzichtelijk. Hoe ziet het totaaltraject eruit? Welke diensten kan Van der Beek Makelaars u bieden? Welke kosten zijn er op welk moment? Een duidelijk en transparant stappenplan, waarin verrassingen worden vermeden en u als klant de keuzevrijheid heeft welke diensten u wilt afnemen. Hierbij worden ook de kosten die Van der Beek Makelaars doorberekent voor het aan- en verkooptraject duidelijk weergegeven.

Betrokken en communicatief
U bent uniek en uw belang is ons belang. De makelaar van ons kantoor begeleidt u tijdens het gehele traject en is ook buiten kantooruren goed bereikbaar. Van der Beek Makelaars houdt u goed op de hoogte van  elke stap in het traject door u bijvoorbeeld direct na elke bezichtiging meteen te informeren over de eerste reactie van de potentiële koper. Uiteraard wordt regelmatig het verkoopproces met u geëvalueerd.

Actief en proactief
Voortdurend wordt er bekeken of er nieuwe en relevante mogelijkheden zijn om uw woning te verkopen en u als klant nog beter bij te staan, zoals innovatieve verkoopstrategieën en financiële oplossingen die specifiek voor u geschikt zijn. Te denken valt aan 3D-presentaties van de woning, QR-codes bij de woning, openhuizendagen of combinatiekortingen op aan- en verkoopdiensten. Van der Beek Makelaars probeert verbindingen te leggen, zoals ruilingen en bespreek deze met u.

Professionele houding
Van der Beek Makelaars hecht veel waarde aan een professionele uitstraling door  het nakomen van gemaakte afspraken, op tijd te zijn, realistisch te zijn en een zakelijke en vriendelijke houding te hebben. 

Deskundig
Van onze medewerkers mag u verwachten dat ze optimaal commercieel, bouwkundig en juridisch zijn opgeleid, goed op de hoogte zijn van uw (nieuwe)woonomgeving,  de huidige marktsituatie kennen en weten wat er bij een woontransactie komt kijken. Ook mag u van de makelaar van Van der Beek Makelaars verwachten dat deze kennis heeft van financiën en fiscale aspecten.

Ervaring
Van der Beek Makelaars is al sinds 1973 thuis in stad en land: deskundig in stedelijk vastgoed, maar ook door en door bekend met het buitengebied. De regio’s Zutphen en Gorssel kent zij op haar duimpje en weet waarop gelet moet worden.

Garantie
Van der Beek Makelaars haalt alles uit de kast om uw betrouwbare sparringpartner en klankbord te zijn. Wij geven u duidelijk aan welke stappen en kosten u in het aan- en verkoopproces kunt verwachten en adviseert u hoe ermee om te gaan. Hierbij zijn wij zodanig overtuigd van onze dienstverlening dat wij u aanbieden de unieke verkoop- en servicegarantie NO CURE NO PAY

 

Persoonlijke aandacht

Uw resultaat staat voorop in onze werkwijze. Persoonlijke aandacht is daarom van groot belang.
 
 
 
D I E N S T V E R L E N I N G  O P  M A A T
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring