Mijn favorieten

NWWI taxateur in Zutphen en omgeving

De NVM-makelaars van Van der Beek Makelaars hebben de verplichting een periodieke hercertificering te ondergaan. Zo blijft de kwaliteit van onze kennis gewaarborgd. Deze strenge kwaliteitseis heeft er toe geleid dat Van der Beek Makelaars NWWI gecertificeerd is. Onze makelaars zijn dus als erkende NWWI taxateurs bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren. Van der Beek Makelaars hanteert de strikte NWWI regels bij het maken van een taxatie, waardoor bijna alle geldverstrekkende instellingen een taxatie uitgevoerd door Van der Beek Makelaars erkennen.
Ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) erkent taxaties van Van der Beek Makelaars. 
 

Van belang: het doel van de taxatie
De waarde van uw woning is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. De NVM-makelaar van Van der Beek Makelaars in Zutphen en omgeving zal daarom altijd vooraf naar het doel van de waardebepaling informeren. Mogelijke doelen van een taxatie zijn: een hypotheekaanvraag, een waardebepaling voor fiscale doeleinden of het afsluiten van een opstalverzekering. Bij elk van deze doelen horen bepaalde taxatiewaardes. 


Uw woning en de marktsituatie
Nadat het doel van de taxatie duidelijk is vastgesteld, zal de NVM-makelaar van Van der Beek Makelaars op een afgesproken tijdstip uw woning taxeren. Hiervoor heeft hij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van uw woning nodig. Tijdens de taxatie let de makelaar onder andere op de staat van het onderhoud, de ligging en omgeving en de gebruikte materialen. Verder is hij als geen ander op de hoogte van de marktsituatie.


De taxatie rapportage
De makelaar legt na de taxatie al zijn bevindingen in een uniform taxatierapport vast namelijk het model NVM-taxatierapport. Met dit rapport kunt u bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag doen, aangezien de rapportage in overeenstemming is met eisen van het NWWI. Let wel.... het taxatierapport is echter geen garantie dat u de hypotheek of het geld krijgt.
 

Tot slot...
Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om in een persoonlijk gesprek het één en ander toe te lichten want...  een taxatie van uw woning is en blijft maatwerk!

 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring